Lamelne zavese LINEA

Časi, ko so se lamelne zavese vgrajevale zgolj v poslovne prostore, so že dolgo za nami. Dandanes veljajo kot sredstvo stilskega opremljanja, s katerim lahko vaš prostor z enim samim obratom spremenite  v prijetno oazo dobrega počutja. Z lamelnimi zavesami imate namreč možnost regulirati svetlobo popolnoma po vašem okusu. Uporabnost tega izdelka presega delovne prostore, kot so pisarne ali delavnice. Zaradi pestrosti, prijetnega razpoloženja, ki si ga lahko ustvarite, so se lamelne zavese izkazale, kot idealna rešitev za vsak bivalni prostor.

Palica/vrvica
Verižica
Verižica/vrvica

Notranja senčila imajo številne prednosti. Zahteva po tem dekorativnem izdelku je zaradi prikupne izdelave kljub visokim zahtevam po funkcionalnosti izpolnjena. Zaradi številnih možnosti lahko optimalno prekrijemo vsako okno oziroma situacijo v prostoru. Posebej enostavno vzdrževanje naredi lamelne zavese za “partnerja” za dolgo časa.

  • Zimski bonus: v zimskih mesecih se lahko med steklom in senčilom ustvari zračna blazina, ki deluje izolativno in hkrati varčuje z energijo.
  • Poletni bonus: poleti notranja senčila preprečujejo neprijeten učinek tople grede v vašem domu.
  • Zaščita pred pogledi: zaupajte tkaninam ki preprečujejo poglede – zaščiteni pred radovednimi pogledi a kljub temu dovolj svetlobe v prostoru.
  • Številne oblikovne možnosti: žareče barve, umirjene barve, pisana, enobarvna, vzorčasta, s premazom, prosojna, prepustna za svetlobo, neprepustna za poglede in zatemnilna tkanina – podležite pestrosti in bogati izbiri naših tkanin.
Ravni element
Krožni element
Horizontalna krivina
Trikotni element

Lamelne zavese se lahko montirajo na strop ali na steno in so idealne za delitev prostorov. Posebna prednost lamelnih zaves je možnost uporabe za ravna, poševne in krožne površine.

NASVET ZA VROČE MESECE: Na južnih ali jugozahodnih fasadah pogosto notranje senčilo ne zadostuje. Za povečanje udobja v takšnih primerih, vam priporočamo kombinacijo z zunanjimi senčili, kot npr. rolete ali zunanje žaluzije. Na tak način si boste poleti zagotovili popolno zaščito pred soncem.

Paket sestoji iz vseh lamel, ko je lamelna zavesa v odprtem stanju. Pomembno je, da pred naročilom premislite, kje imate prostor za lamelni paket in na kateri strani vam iz dekorativnega vidika bolj ustreza. Lamelne zavese lahko pozicionirate popolnoma idividualno: levo, desno, sredinsko ali simetrično deljeno.

Levo
Desno
Sredinsko
Simetrično deljeno