Notranje žaluzije

Notranje žaluzije so klasiki med notranjimi senčili. Njihova prednost je perfektno reguliranje vpada svetlobe. Lamele se brezstopenjsko odpirajo in zapirajo, s čimer lahko natančno nadziramo in upravljamo količino svetlobe v prostoru. Notranja žaluzija na eni strani izpolnjuje dekorativni vidik – oblikuje prostor in ga polepša – po drugi strani izpolnjuje različne želje: svoboda zastiranja, zaščita pred pogledi, kot tudi zaščita pred vročino.

Z nobenim drugim izdelkom se ne da tako popolno poigravati s soncem. Notranja žaluzija na eni strani izpolnjuje dekorativni vidik – oblikuje in polepša prostor – na drugi strani izpolnjuje veliko željenih zahtev. Odločite se sami, kateri vidik je za vas pomemben.

  • Tekstilni trak je standard pri IOSDESIGN in na izbiro v  5 barvah. Lestvice so barvno prilagojene lamelam.
  • Pri tej varijanti je montaža neodvisna od oblike zasteklitvenih letvic in tako omogoča prosojna vodila s komaj opaznim pritrdilnim gumbom. Dodaten plus je zaključna letev v celi širini žaluzije.
  • Varnost vaših otrok je za nas pomembna! Upravljanje notranje žaluzije poteka preko kroglične verižice, ki je spojena s posebno spojko. Ta spojka se pri določeni obremenitvi razpre in je tako varna za otroke!
  • Isodesign žaluzija – Št. 1 med notranjimi žaluzijami – se da enostavno preklopiti, tako da lahko očistite steklo tudi za zgornjim kesonom in lamelnim paketom: direktno na oknu.
  • Majhen zaključek kesona, neodvisen od oblike zasteklitvene letvice, brez vidnih nosilcev ali vijakov, brez moteče reže med kesonom in zasteklitveno letvico Isodesign
Prosojna vodila
Verižica z otroškim varovalom
Tekstilni trakovi
Patentirana Easy-Clean funkcija
Patentiran stranski izhod verižice

Na voljo imate:

Klasik

25 mm

Isodesign

25 mm