Klasične/odprte tende

Svetloba in senca na dotik gumba – motorni pogon ni samo udoben temveč lahko vašo markizo tudi ščiti pred premočnim vetrom. Pri TOPLINE-seriji je motorni pogon standardno vgrajen. Dopolnite vašo markizo in jo kronajte z udobjem – vse funkcije so možne tudi z daljinskim upravljanjem. Prijeten stranski učinek tega je, da ni potrebnega žičnega povezovanja markize z ostalimi napravami.

Topline

Doživite udobje in kvaliteto

Top kvaliteta, Top tehnika in Top Dizajn – Topline z razlogom postavlja nove mejnike na področju markiz. Nobena druga markiza se ne more pohvaliti s toliko možnimi dodatki! Variovolant, dodaten, do 160 cm zložljiv Volant se izkaže kot idealna zaščita pred bleščanjem in pogledi. Nastavitev naklona do 80° z lastnim pogonom (elektromotor serijsko!) omogoča zaščito pred nizko ležečim soncem. Pri tej seriji so v ospredju dolga življenjska doba, visoka kakovost ter udobje.

Trendline

Užijte sončne dni življenja

Te poosebljajo življenje s stilom. Novi trendni izdelek podjetja WO&WO predstavlja vrhunsko kvaliteto. Italijanski dizajn in čiste linije predstavljajo prihodnost in brišejo zaobljene linije preteklosti. V sozvočju z moderno arhitekturo in dizajnerskimi trendi prihodnosti, je ime nove serije markiz resnično v čast. Serija Trendline je serijsko opremljena z motorjem.

Swingline

Občutite hladno senco na vaši koži

Predtavljajte si, da imate naenkrat dodatno sobo na prostem. In nekako imate občutek, da ste na dopustu. Čez dan ste zaščiteni pred soncem in zvečer udobno uživate vse do noči. SWINGLINE-Markize ustvarjajo dodaten prostor in so okras vsake hiše. In da bi se čim dlje počutili kot na dopustu, so naše markize izdelane za dolgo, dolgo dobo.

Močne roke

Za zanesljivost in dolgo življenjsko dobo markize je najbolj pomembna izvrstna mehanika. Vse markize so zreli kvalitetni proizvodi s posebej močnimi rokami. TOPLINE pregibna roka je opremljena s štirimi pletenicami, testirana z več kot 70.000 zagotovljenimi pregibi in vzdrži ekstremne obremenitve (do 3. vetrnega razreda).

Oblika in funkcija

Kot vse naše markize je tudi TOPLINE serija TÜV in CE preverjena. Visoko kvalitetni in korozijsko obstojni materiali ter premazi vam zagotavljajo dolgo življenjsko dobo izdelka (7 letna garancija), s katerim se boste veselili vsakega sončnega žarka.

Udobje kot standard

Številne možnosti uporabe in izbor dodatne opreme, naredijo TOPLINE markize interesantni, brezčasni dodatek vaše hiše. Od integriranega grelca, svetlobne letve ali vgradnej motorja z daljinjskim upravljanjem, je možno veliko stvari, ki jih morda niti niste pričakovali.

Montaža in upravljanje

Markize se lahko vsestransko montirajo in so primerne za vsako bivalno situacijo. Tako se lahko montirajo na steno, na strop ali na strešne špirovce. Adut  markiz so tudi različne možnosti upravljanja. Pri seriji TOPLINE je standardno upravljanje z elektromotorjem, na izbiro pa je tudi elektro-pogon na daljinsko upravljanje ali ročno z monokomandno palico.

Montaža na špirovce
Stenska montaža
Stropna montaža