S pregibnimi rokami

Prednosti:

Udobje na dotik gumba

Svetloba in senca na dotik gumba – motorni pogon ni samo udoben, temveč vašo markizo tudi ščiti pred premočnim vetrom. Udobje in varnost si lahko zagotovite  že od SWINGLINE serije dalje. Dopolnite vašo markizo in jo kronajte z udobjem – vse fukncije so možne tudi z daljinskim upravljanjem. Prijeten stranski učinek tega je, da ni potrebno žičnega povezovanja markize z ostalimi napravami.

Ko se bliža neurje …

Markizo je potrebno ščititi pred premočnim vetrom. Nevpadljiva in enostavna rešitev je radijski vetrni senzor EOLIS 3D WireFree RTS. Senzor meri nihanje markize in ob prekoračeni vrednosti avtomatsko motorju daljinsko pošlje signal za zapiranje markize. Tako je vaša markiza zanesljivo varovana.

Tkanine z dodatnimi lastnostmi

Posebno oplemenitenje tkanine omogoča uporabne lastnosti. Sem štejemo zmanjšano občutljivost na površinsko napetost platna. Zaradi posebnega pritrjevanja materiala se ta lastnost zelo dolgo ohrani. Tako je na najboljši možni način, onemogočen vdor vlage, vode ali umazanije.

UV zaščita

Akrilne tkanine proizvajalca Sattiler so vrhunska markizna platna, ki so opremljena z vrsto lastnosti in. so tako primerne za najbolj zahtevno zunanjo uporabo. UV zaščita tkanin po UV standardu 801, variira med vrednostmi 40 do 80.

Na voljo imate:

KASETNE TENDE

Podobne so klasičnim tendam, s to razliko, da je celotna konstrukcija s platnom zaščitena pred vremenskimi vplivi, s kaseto.

POLKASETNE TENDE

Podobne so klasičnim tendam, s to razliko, da se blago zvije v kaseto, roke pa ostanejo zunaj kasete.

KLASIČNE / ODPRTE TENDE

Klasična tenda je osnovna izvedba tend z pregibnimi rokami.

NASVET ZA ZAHODNE FASADE: variovolan – gre za dodatni volan na sprednji strani markize, ki ga lahko spustimo navpično do 160 cm in s tem poskrbimo za zaščito pred zahodnim soncem.