Panelne zavese AREA

Panelna zavesa je izdelek z večimi obrazi. Raznoliko oblikovanje ter možnost uporabe v skoraj vseh bivalnih prostorih, napravijo ta dekorativni izdelek poleg njegovih tehničnih prednosti, za produkt različnih trendov. Upravlja se lahko s palčko ali verižico. Po želji, se lahko panelne zavese izdelajo s prosto drsečimi paneli.

Palica
Prosto drseči
Verižica

Panelna zavesa je sestavljena iz panelov, ki nežno drsijo po dvo, do pet tirnih karnisah.  Posebej lahko oblikujemo tako velike, kot male steklene površine. Poleti preprečujejo pregrevanje prostorov, pozimi pa prispevajo k izolaciji. Lahko jih uporabljamo tudi za delitev prostorov. Nudijo zaščito pred ogledi, kot tudi zaščito pred bleščanjem in primerno delovno vzdušje. Jasno je, da so panelne zavese produkt različnih možnosti.

  • Zaščita pred pogledi in bleščanjem: privatna sfera je vedno bolj pomembna. Panelne zavese propuščajo svetlobo brez bleščanja ter preprečujejo radovedne poglede od zunaj.
  • Zaščita pred mrazom in vročino: v zimskem času se lahko med stekleno površino in paneli ustvari “zračni žep”, ki deluje izolativno ter varčuje z energijo.
Poleti pa vam senčila preprečujejo nastajanje učinka tople grede v vašem lastnem domu.
  • Raznovrstnost tkanin: žareče barve, umirjene barve, pisana, enobarvna, vzorčasta, s premazom, prosojna, prepustna za svetlobo, neprepustna za poglede in zatemnilna tkanina – podležite pestrosti in bogati izbiri naših tkanin.

Panelne zavese se lahko montirajo na strop ali na steno. Paneli so lahko posamezno široki do 1,5 m, skupno pa lahko pokrivajo do 12 t.m. širine. Čudovita predstava na panoramskem oknu ali v zimskem vrtu.

MULTIFUNKCIONALNE OBLIKOVNE MOŽNOSTI

S panelnimi zavesami dosežete še večjo igro svetlobe, kot z navadnimi zavesami, hkrati pa bolje poudarite jasne oblike vašega prostora in mu dodate še piko na i. Poigravajte se z barvami in poudarite vaš prostor. Paneli nežno drsijo v dvo do pet tirnih karnisah. Tako se pojavijo številne oblikovne možnosti. Imate raje svetlo ali temno? Je stil vaše opreme trendy, klasičen, retro ali morda barok? Ljubite barve in vzorce? Ali je vaša želja po prosojnosti in transparentnosti zelo velika? Možnosti oblikovanja vam bo prestavil strokovnjak v razstavnem salonu z vsemi kolekcijami in vzorci. Dolžino zaves se lahko prilagaja z opcijo “skrajšani plašč”.

Hitra zamenjava z “ježkastim” trakom

Paneli se enostavno pritrdijo in odstranijo s pomočjo “ježkastega” traku. Tako lahko spreminjate barve, vrste tkanin in prepustnost tkanin in ustvarjate svojo sliko.