Pliseji

Vašega bivalnega prostora ne le senčite, ampak ga okrasite s plise senčilom. Ustvarite si igro sence in svetlobe – poudarke v obliki trakov. Oblikujte si svoj dom individualno z igro oblike in barve. Odločite se za eno izmed 230-ih tkanin. Prekrasne barve in vzorci tkanin vam s svojim značajem prinašajo toplino v prostor. Odmerite si svojo sončno svetlobo in si ustvarite svojo oazo dobrega počutja.

V prid plise senčil ne govori le individualno oblikovanje, temveč lahko tudi druge točke uporabite v svojo korist: Plise senčila pripomorejo k izboljšani toplotni izolaciji – izognite se pregrevanju prostorov poleti in uživajte pozimi v prijetni toploti, medtem, ko zunaj sneži. Toda zunaj ne ostaja samo vreme – sami odločite, koliko pogledov v vašo privatno sfero boste dovolili vašim sosedom.

Spodaj
Sredina
Zgoraj
  • Zimski bonus: v zimskih mesecih se lahko med steklom in senčilom ustvari zračna blazina, ki deluje izolativno in hkrati varčuje z energijo.
  • Poletni bonus: poleti notranja senčila preprečujejo neprijeten učinek tople grede v vašem domu.
  • Zaščita pred pogledi: zaupajte tkaninam, ki preprečujejo poglede – zaščiteni pred radovednimi pogledi, a kljub temu dovolj svetlobe v prostoru.
  • Številne oblikovne možnosti: žareče barve, umirjene barve, pisana, enobarvna, vzorčasta, s premazom, prosojna, prepustna za svetlobo, neprepustna za poglede in zatemnilna tkanina – podležite pestrosti in bogati izbiri naših tkanin.

NASVET ZA VROČE MESECE: Na južnih ali jugozahodnih fasadah pogosto notranje senčilo ne zadostuje. Za povečanje udobja v takšnih primerih, vam priporočamo kombinacijo z zunanjimi senčili, kot so rolete ali zunanje žaluzije. Na tak način si boste poleti zagotovili popolno zaščito pred soncem.

Prosojnost, premazi in barve

Plise tkanine so dobavljive v različnih prosojnostih. Ločimo med štirimi različnimi stopnjami prosojnosti: Prosojno – dober pogled ven, delno omejen pogled v prostor; propustno za svetlobo – omejen pogled tako v kot iz prostora; omejen pogled/dim out – ni neposrednega pogleda iz in v prostor (zaznajo se le obrisi); zatemnilno/black out – pogledi v in iz prostora niso mogoči. Oblikujte si vaše plise senčilo še bolj privlačno z izbiro ene izmed petih barv alu profilov in pribora: srebrna, bela, črna, bronasta in bež.

Prosojno
Omejen pogled
Zatemnilno
Barvne različice