Za zimske vrtove in nadstreške

Zimski vrt je okras vsake hiše. Je oaza za človeka, živali in rastline, prostor, kamor se lahko umaknete, uživate in si odpočijete. Z zimskim vrtom boste v hišo vnesli pozitivno energijo in obilico naravne svetlobe, hkrati pa se boste čutili povezane z zunanjo okolico vašega doma.

Pika na i vašega zimskega vrta je lahko XLINE markiza, ki v vsakem položaju sonca poskrbi za idealno klimo. Markiza povezuje lep dizajn z visoko fukcionalnostjo. Tako si boste iz zimskega vrta ustvarili raj dobrega počutja. Vašo XLINE lahko udobno upravljate z motorjem ali pa po želji tudi z daljinskim upravljavcem.

Motor 230 V
Motor 230 V
io homecontrol

Dimenzijske omejitve:

  • enodelni element: 6 x 7 m (odvisno od tkanine)
  • sestavljeni element: 8 x 6 m

Vam največja možna dimenzija XLINE markize ne zadošča?

Potem si naročite XLINE kot spojeno ali večdelno – vrstno markizo. Prednost spojene markize je v tem da potrebujete en motor za dva elementa in s tem privarčujete pri stroških. Večdelna izvedba potrebuje za vsak element svoj motor, vendar tako lahko upravljate tudi vsak element posebej.

XLINE se standardno montira preko distančnih nosilcev na pod-konstrukcijo vašega zimskega vrta. Možno je XLINE montirati tudi z »U« distančnimi nosilci, s kotniki naravnost na steno ali pa tudi pod konstrukcijo. XLINE markiza je primerna za naklone od 0 do 90°. To pomeni, da lahko z XLINE markizo senčite tudi večje okenske površine. Po potrebi se lahko XLINE markiza montira tudi od spodaj navzgor.

Na voljo imate:

XLINE

  • največja širina: do 6000 mm
  • največji izteg: do 7000 mm (odvisno tudi od izbire tkanine)

 

XLIGHT

  • največja širina: do 5000 mm
  • največji izteg: do 4000 mm (odvisno tudi od izbire tkanine)