O nas

Podjetje Senčila Langus je na slovenskem trgu prisotno od leta 2012. Direktor Marko Langus se je odločil unovčiti svoje izkušnje, ki jih je dolga leta nabiral kot skrbnik za slovenski in hrvaški trg pri avstrijskem proizvajalcu premium senčil WOUNDWO. Podjetje je postalo ekskluzivni zastopnik za podjetje WOUNDWO v Sloveniji in na Hrvaškem. Svojim strankam ponujamo senčila vrhunske kakovosti, naš cilj pa je, da vam ponudimo celovito ponudbo senčil, glede na vaše potrebe. Tako smo na področju pergol postali zastopnik za grško podjetje Metaform. Pri ponudbi žaluzij pa sodelujemo s češkim proizvajalcem NEVA. Ponudba naših senčil temelji na evropski izdelavi, oblikovni dovršenosti in brezhibni izvedbi, ki bo zagotovo popestrila vaš dom in poskrbela za visoko kakovost bivanja. Preverite našo ponudbo!

Smo generalni uvoznik in zastopnik za senčila podjetja WOUNDWO. Začetki podjetja WOUNDWO segajo v petdeseta leta 20. stoletja, v tem času, pa se je razvilo v vodilno podjetje na področju premium senčil, tako v Avstriji, kot tudi po svetu, s preko 300 zaposlenimi. Senčila podjetja WOUNDWO so vrhunsko oblikovana, saj podjetje stremi k temu, da senčila ne le ščitijo pred soncem, temveč z njimi vaš dom hkrati postane bolj udoben, varen in prijeten. Združujejo popolno funkcionalnost, fleksibilnost pri upravljanju dnevne svetlobe z največjo možno varnostjo ter individualno oblikovanje in estetiko. Izdelki iz posameznih produktnih skupin so medsebojno skladni in izvrstno vključujejo posebnosti na področju upravljanja in energetske učinkovitosti. Senčila WOUNDWO imajo za vsako gradbeno situacijo pripravljen odgovor.
Dostop do strani: https://www.woundwo.com/

Grško podjetje Metaform je že vrsto let specializirano za načrtovanje in izdelavo pergol. V svojih proizvodnih prostorih v bližini Soluna, ki se razprostirajo na površini več kot 13.000 kvadratnih metrov in so opremljeni z najsodobnejšo opremo, izdelujejo široko paleto pergol, ki so odporne na najzahtevnejše vremenske pogoje in prilagodljive, zato je primerna za vse tipe domov in podnebij.
Dostop do strani: https://www.metaform.gr/

Podjetje Neva je specializirano za proizvodnjo zunanjih žaluzij. V svojih proizvodnji uporabljajo najsodobnejšo opremo in materiale evropskih dobaviteljev, s čimer zagotavljajo visoko kakovost proizvodov, kar potrjuje tudi kar štiriletna garancija na vse produkte.
Dostop do strani: http://www.nevapv.cz/

Naša ponudba

Razmišljate o novih senčilih?

Celovita ponudba senčil za vaš dom ali poslovne prostore. Ne glede na to, ali želite zaščito pred žgočim poletnim soncem, pred dežjem in vetrom ali le malo več zasebnosti zase, v naši ponudbi boste gotovo našli prava senčila zase.

ZUNANJA SENČILA

Zaščita pred vremenskimi vplivi

NOTRANJA SENČILA

Poskrbite za zasebnost