Stranska zaščita (Sideline)

Ustvarite si zasebnost

S stransko markizo „SIDELINE” je spet uspel dober met: SIDELINE smo dodelali z detajli, ki zadovoljijo tako tehnične navdušence, kot varnostno naravnane starše.  Varnostni sistem preprečuje nenamerno odpiranje s strani vetra, živali ali otrok in tako varuje pred okvarami in poškodbami. Zaradi visokega udobja upravljanja in temu primeren dizajn združujeta zaščito in udobje ter ustvarjata zasebnost. Izdelano po meri in barvno po željah, zadrži radovedne poglede stran od vašega priljubljenega kotička.

Doživite obliko in funkcijo

Kot vse naše markize je tudi SIDELINE TÜV in CE preverjena. Visoko kvalitetni in korozijsko obstojni materiali ter premazi vam zagotavljajo dolgo življenjsko dobo izdelka (5 letna garancija), s katerim se boste veselili vsakega sončnega žarka. Pri barvah ogrodja imate veliko izbiro. Če vam štiri standardne barve bela (RAL 9010), beš (RAL1015), srebrna (RAL 9006) in antracitna (RAL 7016M) niso dovolj, lahko izbirate med 210 RAL-barvami.

SIDELINE je primeren za vsak način montaže: tako lahko vašo stransko markizo montirate na tla, steno, parapet ali s trnom za travo na travnik oz. betonskim sidrom zabetonirate. Posebne konzole skrbijo za to, da med podlago in kaseto ni špranje ter je s tem montaža skrita. Dimenzijske omejitve ravnih elementov: maksimalna višina 2100 mm, maksimalen izteg 4000 mm.

Stenska montaža stebra
Stenska montaža kasete
Talna montaža stebra
Stenska montaža stebra
Montaža stebra na parapet